EHBO CURSUSSEN HOMEOPATHIE

Zelf helpen met homeopathie

EHBO CURSUSSEN HOMEOPATHIEDe mogelijkheden van homeopathische middelen zijn enorm, ook op het gebied van eerste hulp bij ongelukken. Zoals brandwonden, kneuzingen, pees blessures. Maar ook bij diarree, beten van insecten en wondverzorging heeft homeopathie veel te bieden! Genezing gaat vaak verrassend snel. Ik ben meerdere malen getuige geweest van verbluffende resultaten. En die wil ik graag met jullie delen!!

Ik organiseer daarom de minicursus “Zelf helpen met homeopathie”. In twee uur leer ik je hoe je, met behulp van het boekje “Homeopathische huis- reisapotheek” van Pieter Jorritsma, zelf homeopathische middelen kunt toepassen bij ongelukjes, verwondingen, reisziekte, steken en beten, verbranding, sportblessures en meer.

Vraag naar de nieuwe data voor 2021!

Van 10.00 uur tot 12.00 uur.
Groot Dorregeest 2B 1911 ND Uitgeest.
De prijs voor de minicursus “zelf helpen met homeopathie” bedraagt € 50,00 (doosje en boekje zijn los te bestellen). Opgeven kan via het contactformulier.

 

Natuurlijk zwanger en bevallen met homeopathie

Er zijn genoeg ongemakken waar je tijdens je zwangerschap, de bevalling en de periode erna last van kunt hebben. Misselijkheid, vermoeidheid, bekkenpijn, problemen bij het geven van borstvoeding, een baby die de borst weigert, borstontsteking en noem maar op. Zwangere vrouwen willen liever geen medicijnen gebruiken om minder last te hebben van de ongemakken. Homeopathie biedt hier uitkomst. In een cursus van 2 uur leer ik je hoe je zelf homeopathie kunt toepassen bij verschillende ongemakken.

Als je interesse hebt, kun je me mailen. Dan plan ik de cursus in!

Van 10.00 uur tot 12.00 uur.
Groot Dorregeest 2B 1911 ND Uitgeest.
De prijs voor de minicursus “Natuurlijk zwanger en bevallen met homeopathie” bedraagt € 50,00 (doosje en boekje zijn los te bestellen). Opgeven kan via het contactformulier.